Commissie

 PR-commissie

De Public relations commissie is verantwoordelijk voor de contacten met sponsoren, de uitbater van de feesttent en de diverse (buurt)verenigingen. Deze commissie verzorgt alle (promotionele) uitingen en benodigde vergunningen bij de gemeente.

Heeft u vragen voor de PR-commissie, mail deze dan naar pr@oranjenationaal.nl


Muziekcommissie

De muziekcommissie is verantwoordelijk voor het programmeren van de muziek tijdens het dorpsfeest. De programmering wordt bepaald aan de hand van de vele bezoekjes die worden afgelegd bij andere dorpsfeesten en evenementen.

Heeft u vragen voor de muziekcommissie, mail deze dan naar muziek@oranjenationaal.nl


Activiteitencommissie

De activiteitencommissie is verantwoordelijk voor de activiteiten die georganiseerd worden tijdens het dorpsfeest. Denk daarbij aan de openingsact, buurtspellen, kinderspelen en de zaterdagmiddagactiviteit.

Heeft u nog vragen voor de activiteitencommissie, mail deze dan naar activiteiten@oranjenationaal.nl


Terrein- en Optochtcommissie

De Terrein- en Optochtcommissie verzorgt alle zaken rondom de parade en optocht tijdens het dorpsfeest. Denk daarbij aan routes, opgave, jury, trekkers e.d. Tevens is de Terrein- en Optochtcommissie verantwoordelijk voor het aankleden van het feestterrein en aanverwante zaken.

Heeft u vragen voor de Terrein- en Optochtcommissie, mail deze dan naar toccies@oranjenationaal.nl

NIEUWS

Uitslag kleurplaatwedstrijd, woordzoeker en puzzeltocht
Er zijn mooie kleurplaten gemaakt en veel goede oplossingen ingeleverd voor de woordzoeker en puzzeltocht. Iedereen bedankt voor het meedoen. Wij hopen dat we volgend jaar weer een koningsdag kunnen vieren zoals we normaal gewend zijn.
Lees verder »
Foto's dorpsfeest 2017!!!!
Klik hier voor foto's van het dorpsfeest 2017. 
Oproep aan buurtverenigingen!!!!
Ontbrekende contactgegevens
Lees verder »