Kaarten bestellen voor Jubileumshow FEEST

Speciaal voor de jubileumeditie van het dorpsfeest is er ter ere van het 75-jarig bestaan van Oranje Nationaal een avondvullende show gemaakt: “FEEST”.
Er staat jullie een avond vol humor, muziek, zang, toneel, beelden en interactie te wachten, op de planken gebracht door een grote verscheidenheid aan Berltsumers en oud-Berltsumers. Ook hebben diverse verenigingen hun medewerking verleend aan dit spektakelstuk. Alle aspecten van het dorpsfeest in Berltsum komen voorbij. Laat je verrassen door het vele talent dat in Berltsum rond loopt en bereid je voor op een geweldige avond!

Zolang de voorraad strekt, kunnen voor woensdagmiddag en donderdagochtend nog kaarten besteld via reserveren@oranjenationaal.nl Bij bestelling graag vermelden in de mail:

  • Naam
  • Adres
  • Gewenst aantal kaarten
  • Gewenste voorstelling

LET OP: de première op dinsdagavond is reeds helemaal uitverkocht! De voorstelling tijdens de kofjemoarn is inclusief de boerenlunch.

Bestelde kaarten kunnen op maandag 29 augustus vanaf 19.00 uur worden afgehaald (en betaald) op het feestterrein. Mochten er dan nog kaarten beschikbaar zijn, dan kunnen deze ook dan nog worden gekocht.